Йотов Консулт - вашият Европейски партньор

Във фирмата работи екип от високо квалифицирани специалисти с доказана професионална компетентност и богат опит в разработване и управление на инвестиционни проекти ...

Оперативни програми

Програма за развитие на селските райониИновации и Конкурентоспособност Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ за периода 2021-2027 годинаПрограма за морско дело, рибарство и аквакултури за програмен период 2021-2027 г.Програма за развитие на регионите 2021-2027Околна средаПрограма за транспортна свързаност за програмен период 2021-2027г.Добро управлениеПрограма „Образование“ за програмен период 2021-2027Оперативна програма за електронно управление и техническа помощ за програмен период 2021-2027 годинаenglish versionbulgarian version
 

Съобщение относно процедура „Технологична модернизация“

На 01.07.2022 г. Министерство на иновациите и растежа /МИР/ обяви за обществено обсъждане първата процедура за „Технологична модернизация“ чрез подбор на предложения за изпълнение на инвестиции от крайни получатели по Програмата за икономическа трансформация към Националния план за възстановяване и устойчивост. 

Публикуваните за обществено обсъждане проекти на документи по процедурата осигуряват на заинтересованите лица възможност за писмени възражения и предложения, които ще бъдат разгледани, поради което на този етап документацията не е във финален вариант.

Във връзка с факта, че в последните дни се наблюдава организиране на платени събития за излагане на предварителна информация по процедура „Технологична модернизация“, ГД ЕФК /МИР/ се разграничава от организирането и провеждането на този род събития и не носи отговорност за достоверността на изложената информация, която се разпространява.

След общественото обсъждане и съгласуване с Европейската комисия, Министерството ще открие официално процедурата до края на този месец и Главната дирекция „Европейски фондове за конкурентоспособност“ /МИР/ ще организира информационна кампания за представяне на процедурата пред заинтересованите страни.

 

Източник: ОП Иновации и конкурентоспособност


  ББР с нова кредитна програма за енергийна ефективност на малкия и средния бизнес
  Българската банка за развитие подпомага компаниите в сектор „ Преработваща...

ЕВРОПЕЙСКАТА КОМИСИЯ ОДОБРИ ПРОГРАМА „ОБРАЗОВАНИЕ“ 2021-2027 Г.
Програма „ Образование“ 2021-2027 г. получи официално одобрение от Европейската комисия...

ДФЗ отваря прием по схемата за закупуване на доилна техника
Земеделските стопани могат да кандидатстват от 24 август 2022 г. до 16 септември 2022 г. за...

До 15 август пчеларите могат да подават заявление за плащане по Пчеларската програма за 2022 г.
Пчеларите, изпълнили договорите си по Националната програма по пчеларство (НПП), могат да подават...

ЕВРОПЕЙСКАТА КОМИСИЯ ОДОБРИ ПРОГРАМА „РАЗВИТИЕ НА ЧОВЕШКИТЕ РЕСУРСИ“ ЗА ПРОГРАМЕН ПЕРИОД 2021-2027 Г.
Програма „ Развитие на човешките ресурси“ (2021-2027) е официално одобрена от...

netService Начало /  / Съобщение относно процедура „Технологична модернизация“ design: indigodesign