Йотов Консулт - вашият Европейски партньор

Във фирмата работи екип от високо квалифицирани специалисти с доказана професионална компетентност и богат опит в разработване и управление на инвестиционни проекти ...

Оперативни програми

Програма за развитие на селските райониИновации и Конкурентоспособност Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ за периода 2021-2027 годинаПрограма за морско дело, рибарство и аквакултури за програмен период 2021-2027 г.Програма за развитие на регионите 2021-2027Околна средаПрограма за транспортна свързаност за програмен период 2021-2027г.Добро управлениеПрограма „Образование“ за програмен период 2021-2027Оперативна програма за електронно управление и техническа помощ за програмен период 2021-2027 годинаenglish versionbulgarian version
 

ЗАПОЧВА ПЪРВИЯТ ПО РОДА СИ СТУДЕНТСКИ ТЕАТРАЛЕН ФЕСТИВАЛ В ХАСКОВО

Първият студентски театрален фестивал ще се проведе през следващата седмица в Хасково, съобщиха организаторите на пресконференция в театър „Иван Димов“.

От 20 юни, понеделник, до 26 юни, неделя, всяка вечер от 21 часа на сцената в парка ще се играе по един дипломен спектакъл на завършващи студенти. Поканени са всички класове, които се дипломират актьорско майсторство в страната. Очакват се и директорите на театри. Идеята е бъдещите актьори да бъдат една седмица заедно, да гледат представленията си и да се забавляват. Директорите на театри ще могат да ги видят на едно място и така ще се подпомогне реализацията на младите. Предвидени са срещи за кариерно ориентиране на 21 и 22 юни от 16 часа в театъра, на които могат да присъстват ученици и всички желаещи. Входът за събитията е свободен. На различни места в града ще има уоркшопи.

Проектът „Сцена на края на града“ е с бенефициент театър „Иван Димов“ и се финансиран от Финансовия механизъм на ЕИП чрез Програма „Културно предприемачество, наследство и сътрудничество“ на Министерство на културата. Партньори са Алианс за регионално сътрудничество и развитие и организация от Исландия.

Фестивалът се финансира за две години по проекта, като идеята е да продължи и след това, като стане традиционен и привлича млада публика.

 

Източник: eeagrants.bg


  Публикувана е справката за заявените кадастрални имоти за 2022 г.
  Държавен фонд „ Земеделие“ (ДФЗ) информира, че в Системата за електронни услуги...

От 1 юли организации на производители на плодове и зеленчуци кандидатстват за финансиране на нови оперативни програми
От 1 юли до 1 септември 2022 г. организации на производители на плодове и зеленчуци могат да...

От 1 юли стопаните с напълно и частично унищожена реколта от градушката в Садово кандидатстват за подпомагане
От 1 до 8 юли 2022 г. земеделските стопани могат да подават заявления по две схеми за подпомагане...

ДФЗ преведе 5,2 млн. лева първи транш по схемата за зимни пръскания
  Държавен Фонд „ Земеделие“ (ДФЗ) изплати 5, 2 млн. лв. (5 241 730 лв.) по...

УО на ОП РЧР променя Условията за кандидатстване по процедура BG05M9OP001-2.019
УО на ОП РЧР променя Условията за кандидатстване по процедура чрез директно предоставяне на...

netService Начало /  / ЗАПОЧВА ПЪРВИЯТ ПО РОДА СИ СТУДЕНТСКИ ТЕАТРАЛЕН ФЕСТИВАЛ В ХАСКОВО design: indigodesign