Йотов Консулт - вашият Европейски партньор

Във фирмата работи екип от високо квалифицирани специалисти с доказана професионална компетентност и богат опит в разработване и управление на инвестиционни проекти ...

Оперативни програми

Програма за развитие на селските райониИновации и Конкурентоспособност Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ за периода 2021-2027 годинаПрограма за морско дело, рибарство и аквакултури за програмен период 2021-2027 г.Програма за развитие на регионите 2021-2027Околна средаПрограма за транспортна свързаност за програмен период 2021-2027г.Добро управлениеПрограма „Образование“ за програмен период 2021-2027Оперативна програма за електронно управление и техническа помощ за програмен период 2021-2027 годинаenglish versionbulgarian version
 

ЗАПОЧВА ПЪРВИЯТ ПО РОДА СИ СТУДЕНТСКИ ТЕАТРАЛЕН ФЕСТИВАЛ В ХАСКОВО

Първият студентски театрален фестивал ще се проведе през следващата седмица в Хасково, съобщиха организаторите на пресконференция в театър „Иван Димов“.

От 20 юни, понеделник, до 26 юни, неделя, всяка вечер от 21 часа на сцената в парка ще се играе по един дипломен спектакъл на завършващи студенти. Поканени са всички класове, които се дипломират актьорско майсторство в страната. Очакват се и директорите на театри. Идеята е бъдещите актьори да бъдат една седмица заедно, да гледат представленията си и да се забавляват. Директорите на театри ще могат да ги видят на едно място и така ще се подпомогне реализацията на младите. Предвидени са срещи за кариерно ориентиране на 21 и 22 юни от 16 часа в театъра, на които могат да присъстват ученици и всички желаещи. Входът за събитията е свободен. На различни места в града ще има уоркшопи.

Проектът „Сцена на края на града“ е с бенефициент театър „Иван Димов“ и се финансиран от Финансовия механизъм на ЕИП чрез Програма „Културно предприемачество, наследство и сътрудничество“ на Министерство на културата. Партньори са Алианс за регионално сътрудничество и развитие и организация от Исландия.

Фестивалът се финансира за две години по проекта, като идеята е да продължи и след това, като стане традиционен и привлича млада публика.

 

Източник: eeagrants.bg


  МИР публикува за обществено обсъждане процедура за семейни фирми и занаятчии с бюджет 117.5 млн. лв.
Министерството на иновациите и растежа публикува за обществено обсъждане процедурата „...

МИР обявява процедура чрез подбор на проектни предложения "РАЗРАБОТВАНЕ НА ИНОВАЦИИ"
Министерство на иновациите и растежа ОБЯВЯВА  процедура чрез подбор на проектни...

МИР ОБЯВЯВА ПРОЦЕДУРА ЧРЕЗ ПОДБОР НА ПРОЕКТНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ BG16RFPR001-1.003 „ВНЕДРЯВАНЕ НА ИНОВАЦИИ В ПРЕДПРИЯТИЯТА”
Министерство на иновациите и растежа  ОБЯВЯВА  процедура чрез подбор на проектни...

Адаптирана работна среда
Управляващият орган на Програма „ Развитие на човешките ресурси“ отваря за...

СТАРТИРА ПРИЕМ ПО ПРОЦЕДУРА „ИНВЕСТИЦИИ В ТЕХНОЛОГИЧНА И ЕКОЛОГИЧНА МОДЕРНИЗАЦИЯ“ ОТ НПВУ
Стартира прием на предложения за извършване на инвестиции по направление „ Инвестиции в...

netService Начало /  / ЗАПОЧВА ПЪРВИЯТ ПО РОДА СИ СТУДЕНТСКИ ТЕАТРАЛЕН ФЕСТИВАЛ В ХАСКОВО design: indigodesign