проекти | Йотов консулт

Йотов Консулт - вашият Европейски партньор


Във фирмата работи екип от високо квалифицирани специалисти с доказана професионална компетентност и богат опит в разработване и управление на инвестиционни проекти ...

Изпълнение на успешни проекти, разработени от Йотов консулт

Представяме ви някои от нашите спечелените проекти към Агенция за хора с увреждания, които се изпълняват в момента:

 • Проект: „Производство на закуски от квалифицирано лице с увреждания” - Андриана Найденова получава 15 000 лв безвъзмездни средства, с които си открива фирма, извършва ремонт на наетото помещение, закупува необходимото оборудване и стоки за стартиране на дейността по производство на закуски.
 • Проект: „Развитие на работилница за артистични дрехи и аксесоари на лице с увреждане” – кандидата е „Донарт” ЕООД, която с получените средства ще разшири дейността си, като закупи професионални шевни машини и оборудване.
 • Проект: „Производството на екологично чист продукт- мармалад като алтернатива за развитие на самостоятелен бизнес” - Даниела Янакиева спечели 15 000 лв, за да открие своя собствена фирма, с която да си осигури стабилни доходи като открие собствена работилница за производство на шипков мармалад от екологично чиста продукция по стара българска рецепта. Със спечелените средства си сменя дограмата на помещението, закупува оборудване и си осигурява стартов оборотен капитал.
 • Проект: „Развитие на нова стопанска дейност в утвърден обект за хранене” на ЕТ „Валентино- ВМС-Валентин Митов”. Цялостен ремонт на заведението и покупка на оборудване и обзавеждане са дейностите, които извършва кандидата със получените 15 000 лв.

 • Финансиране за проекти в областта на изкуството и културата
  Програма „ Социално ангажирани изкуства 2019” на Национален фонд „ Култура”...

  Одобрен проект "Инвестиции в рибовъдна ферма за шаран, толстолоб и бял амур"
  Експертите на "Йотов Консулт" изготвиха одобрен проект за финансиране по процедура "Продуктивни...

  Стартира прием по новата мярка за инвестиции от Националната програма за подпомагане на лозаро-винарския сектор за периода 2019-
  От 17 юни до 27 юни 2019 г. се отваря първият прием по новата мярка „ Инвестиции в...

  Одобрени проекти "Предприемачество" - втори краен срок
  Управляващият орган на ОП Иновации и конкурентоспособност публикува Списък на предложените за...

  Финансиране за производителите на плодове и зеленчуци
  Ресурс от 5, 5 милиона лева за 2019 година ще могат да използват земеделските производители по нова...