Йотов консулт | проекти | Европа за нас

Йотов Консулт - вашият Европейски партньор


Във фирмата работи екип от високо квалифицирани специалисти с доказана професионална компетентност и богат опит в разработване и управление на инвестиционни проекти ...

"Йотов консулт" ще участва в изложение за проекти „Европа за нас"

Международно изложение за проекти по европейски и международни програми „Европа за нас" ще се проведе от 13 до 15 май 2011 г. в градинката зад НДК. Фирма "Йотов консулт" ще участва с инфо щанд, където ще може да се срещне със свои настоящи и бъдещи клиенти и да се обсъдят актуалните възможности за фонансиране или стартиране на бизнес. Организатор на събитието е Български икономически форум, със съдействието на министъра по управление на средства от Европейския съюз и Представителството на ЕК в България. На събитието ще бъдат представени новите възможности за финансиране по всички оперативни програми.
В изложението ще участват всички оперативни програми в България, Програмата за развитие на селските райони, Оперативна програма за развитие на сектор „Рибарство", както и редица бенефициенти по европейски програми.

Събитието ще бъде открито на 13 май в 10:00 часа от министъра по управление на средствата от ЕС Томислав Дончев. На официалната церемония ще присъстват Ръководителят на представителството на ЕК в България Зинаида Златанова, посланикът на Унгария в България Н.Пр. Юдит Ланг, както и ресорни заместник-министри.

В рамките на събитието на 13 май 2011 г. ще има конферентна програма, която започва в 11:00 часа в Зала 6 на НДК. Там ще бъде направен кратък преглед на това, какво е изпълнено по  оперативните програми, както и какво предстои.

Представянето на всяка от оперативните програми ще е в рамките на 10 минути, като след официалната част участниците в конференцията ще имат възможност да зададат въпроси. За следобеда на същия ден са предвидени срещи с представители на програмите, на които всеки гражданин ще има възможност да обсъди изпълнението на проект или идея за финансиране. Ще могат да се задават въпроси на информационните щандове през цялото време на изложението.

Работното време на изложението в петък и събота е от 10:00 до 19:00 часа, а в неделя от 10:00 до 15:00 ч. Входът за посетители е безплатен.


Одобрен проект на Йотов Консулт по втория прием на подмярка 4.1 Инвестиции в земеделските стопанства
В първите одобрени 43 проектни заявления по  подмярка 4.1 „ Инвестиции в земеделските...

Проучвателни пътувания за млади фермери в Китай
Програмата „ Млади фермери” в Европейския съюз и Китай планира да засили...

Предстои обявяване на процедура за подкрепа на социалното предприемачество
Повторно обявяване на процедурата „ Развитие на социалното предприемачество” предстои...

Схема за финансиране на проекти за закупуване на електромобили
Нова покана  за набиране на проекти по схемата за насърчаване използването на електромобили...

Безвъзмездна финансова помощ за земеделските стопанства със стандартен производствен обем в границите между 6000 евро и 7999 евр
За началото на месец август тази година е планиран прием на заявления за подпомагане по подмярка...